Pigmentatie & huidverkleuringen

Oppervlakkige pigmentstoornissen worden veroorzaakt door ontelbare factoren zoals zon, genetica of hormoonfluctuaties, huidletsel of ziektes. Van alle factoren veroorzaakt de zon de meeste schade. Deze oppervlakkige zonnevlekken kunnen cosmetisch worden behandeld.

Huidverkleuringen verhelpen met de Hyperpulse

Zeg vaarwel tegen verkleuring en verwelkom een vlekkeloze huid met snelle en eenvoudige huidpigmentatiebehandelingen. Niets maakt u beter dan uw sproeten, zonnevlekken, huidverkleuringen en ouderdomsvlekken te zien verdwijnen, waardoor u er frisser en jonger uitziet! 

Wat gaat er mis? Stress, omgevingsinvloeden en genetische aanleg beïnvloeden het uiterlijk van onze huid, vooral het gezicht. Het geheim van een jonge huid is elasticiteit. Als een rubberen band begeleidt het elk van onze bewegingen en keert het altijd terug naar zijn oorspronkelijke staat. Maar al op 30-jarige leeftijd neemt de huidspanning langzaam af als gevolg van de afbraak van de collageenstructuur. Het resultaat: de huid ziet er moe en slap uit. Nu kunt u genieten van een jongere, mooier ogende huid, vol gezondheid, vitaliteit en vrij van pigmentvlekken met een eenvoudige, veilige huidbehandeling, zonder chirurgie, zonder vreemde stoffen in de huid te brengen, zonder bijwerkingen, zonder allergieën.

  Voordelen:

  Minimaliseer of elimineer het uiterlijk van pigmentatie. 

  Minimaliseer of elimineer zonnevlekken,

      ouderdomsvlekken en sproeten. 

  Los huidverkleuring snel en effectief op. 

  Behandelt het hele lichaam. 

  Veiligste huidpigmentatie op de markt en kostenbesparend. 

  Zorg voor een geleidelijke, natuurlijk ogende verbetering. 

  Produceert langdurige resultaten. 

  Hoe werkt het ?

  Door middel van een test wordt de optimale behandelingsenergie bepaald. Met deze behandeling worden 1-2 pulsen in de te behandelen zone afgegeven. De pigmentvlekken lijken dan donkerder en er verschijnt roodheid om hen heen. Deze reactie kan onmiddellijk na de behandeling worden gezien of worden vertraagd. 

  Veel gestelde vragen over de Hyperpulse voor Pigmentatie & huidverkleuringen

  Welke pigmentvlekken kan ik behandelen?

  Sproeten – De bruine vlekken ter grootte van een speldenknop tot een doperwt verschijnen in de lente en de zomer steeds meer in het gezicht en worden bleker in de winter of verdwijnen zelfs weer. De meeste van deze vlekken verschijnen op jonge leeftijd en blonde of roodblonde mensen worden het meest getroffen. 

  Ouderdoms- en zonnevlekken – Deze vlekken zijn bruinachtige, vlekken op de rug van de hand, op de onderarmen en op het gezicht. Ze komen vooral voor op plaatsen die vaak aan de zon worden blootgesteld. Vooral bij mensen ouder dan 40 jaar komen ze vaak voor. Meestal zijn ze volkomen ongevaarlijk. 

  Hormonale pigmentstoornissen (melasma) en levervlekken of moedervlekken zijn niet te behandelen. 

  Hoe voelt het?

  De behandeling is vrijwel pijnloos en de meeste cliënten ervaren weinig ongemak. Een warm gevoel wordt tot 2 uur na de behandeling gevoeld, maar dit neemt gewoonlijk vrij snel af. De meeste mensen beschrijven de sensatie als een elastische band die lichtjes op de huid beweegt. 

  Wat kan ik verwachten na de behandeling?

  Na de behandeling kan de huid enigszins rood zijn en kan er donkere pigmentatie optreden, waardoor de vlekken meer opvallen. Sommige vlekken kunnen echter lichter worden zonder dat ze eerst donkerder worden. Het is normaal dat er korstjes ontstaan op de behandelde plekken en deze zullen meestal vanzelf afvallen. Het is belangrijk om de korstjes niet aan te raken en ze te laten genezen op natuurlijke wijze.

  Ben ik geschikt voor de behandeling?

  De meerderheid van de mensen is geschikt voor huidpigmentatiebehandelingen, met uitzondering van cliënten met een vrij donkere huidskleur. Cliënten die zijn blootgesteld aan de zon en een kleurtje hebben ontwikkeld, zijn ook niet geschikt voor behandeling.

  Wat is de nazorg?

  Onthoudt altijd dat u elke dag SPF 50+ zonnebrand cremé moet aanbrangen om uw huid tegen de zon te beschermen om herhaling van schade en markeringen te voorkomen.