Huidverjonging met de Hyperpulse

Als u ‘s morgens in de spiegel kijkt, kunt u het zien. De eisen van het dagelijks leven laat zijn sporen na. Die aanvankelijk strakke huid zoals rond de wangen of de nek ziet er moe uit. Ook is het voorhoofd niet zo glad als voorheen en de wenkbrauwen of de oogleden zakken.

Alleen maar voordelen!

Een algeheel stralende, gezonde en levendig uitziende huid.

Verfrist uw gelaatskleur wanneer u een ouder wordende, gemarkeerde en

   door de zon beschadigde huid hebt.

U krijgt een egale teint, vlekken zoals rosacea, acne littekens,

   pigmentvlekken en andere roodheid worden geminimaliseerd

Een geleidelijk en natuurlijk verbeterde huidtoon.

Verminderde fijne lijntjes en poriën.

Verminderd en elimineert huidverkleuring.

Vermindert het uiterlijk van sproeten en andere schade door de zon.

Vervaagt ouderdomsvlekken.

Activeert de productie van collageen.

Vergroot uw zelfvertrouwen.

Zie er op uw best uit, voel u op uw best.

Hoe werkt het ?

Door middel van een test wordt de optimale behandelingsenergie bepaald. De behandeling is een snel en relatief pijnloos proces waarbij het handstuk van de Hyperpulse over een dunne laag gel op je huid glijdt. Roodheid van de huid tijdens de behandeling is normaal en wenselijk. Licht doordringt het oppervlak van de huid en wordt geabsorbeerd door de beschadigde pigmenten in de bloedvaten.

Natuurlijk stimuleert het de verbeterde productie van collageen in de beschadigde, verkleurde of gemarkeerde huid waardoor een jonger ogende, meer verfijnde en duidelijkere teint wordt geproduceerd in slechts een paar korte behandelingssessies.

Veel gestelde vragen over de Hyperpulse voor Huidverjonging

Wat is skinhuidverjonging met de hyperpulse?

De Hyperpulse is een lichtgebaseerde applicatie die breedspectrumlicht op het huidoppervlak toepast, waarbij verkleurde, beschadigde of vroeg verouderde huid wordt verwijderd om uw natuurlijke huidskleur te herstellen. De toepassing van licht op het huidoppervlak gebeurt door middel van nauwkeurige stralingen die volledig pijnvrij zijn, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd om beschadigd weefsel op natuurlijke wijze te herstellen. Hierdoor kunt u genieten van een jonger ogende en gezonder uitziende huid.

Zijn de behandelingen veilig?

Huidverjonging behandelingen met behulp van de gecertificeerde Hyperpulse technologie is een van de veiligste behandelingen ter wereld.  

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Over het algemeen zou er een reeks van 4 tot 6 sessies, elke 2-4 weken, moeten plaatsvinden. Het belangrijkste is dat er minder downtime is na een Huidverjonging behandeling, dus u kunt meteen terug naar uw normale routine. Zodra het behandelingspakket is voltooid, moet u mogelijk binnen 6 tot 12 maanden een follow-up-behandeling laten uitvoeren om uw vernieuwde resultaten te behouden. 

Wat is de nazorg?

Eerste 2 uur: De huid kan warm aanvoelen en een beetje gevoelig en roze lijken. Breng een ijspak aan op het behandelde gebied wanneer u thuiskomt om het herstel te versnellen. Vermijd make-up tenzij het een op mineralen gebaseerde make-up is. Eerste 24 uur: Vermijd overmatig heet water of koud water. Vermijd sterk geurende lotions of zeep, exfoliërende crèmes en scrubben. Vermijd krabben van de huid. Breng SPF 50+ zonnebrandcrème aan om uw huid tegen de zon te beschermen. 24 tot 72 uren: Als pigmentvlekken of sproeten op het te behandelen gebied aanwezig zijn, zullen deze vlekken binnen 1-3 weken donkerder worden en verdwijnen. Niet afschrapen! Terwijl je huid nog steeds rood is: • Vermijd het gebruik van AHA (Alpha Hydroxy Acid) of vitamine A-producten. • Vermijd zwembaden en spa’s met meerdere chemicaliën / chloor. • Vermijd activiteiten die overmatige transpiratie veroorzaken. 3 dagen + verder: Onthoud altijd dat u elke dag 50+ zonnebrandcrème moet aanbrengen om uw huid tegen de zon te beschermen om herhaling van schade en markeringen te voorkomen. Huidpigmentatie kan tot 6 maanden na de behandeling duren om te verdwijnen . Sommige donkere plekken kunnen langer duren om lichter te worden en sommige plekken hebben mogelijk voortdurend onderhoud nodig.