Heeft u

vragen?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of graag meer informatie wilt ontvangen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

BEL DIRECT +31 6 21983213  >

Waarom de hyperpulse?

Hyperpulse zorgt voor een effectieve, snelle en pijnloze behandeling. De Hyperpulse met One Glide techniek is een doorontwikkelde variant van de bekende SHR-methode. Hyperpulse combineert de beste eigenschappen van SHR en IPL met de effectiviteit en snelheid van moderne laserbehandelingen. Deze pemanente ontharingstechniek is momenteel de snelste en effectiefste laserontharing methode.  

 Hyperpulse voordelen:
– Hyperpulse behandelt alle huidtypes.
– Permanente ontharing van het gehele lichaam in minder dan 20 minuten: behandel meer uitgebreide huidgebieden in een veeg.
– Dit maakt het systeem 80% sneller dan alle bekende systemen
– Vrijwel pijnloos
– Zelfkoelend systeem 

Voor definitieve ontharing zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig. De laser heeft een effect op de haren in de actieve groeifase. Doordat niet alle haren tegelijk in deze fase zitten, dient de behandeling gemiddeld 8 keer herhaald te worden. De precieze hoeveelheid behandelingen hangt af van de te behandelen locatie, jouw huid- en haartype. 

Door het geïntegreerde koelsysteem wordt de huid continu gekoeld en zorgt het systeem voor een snelle en pijnloze behandeling. De Hyperpulse machine is voorzien van een zeer geavanceerde, gepatenteerde koelunit, die zorgt voor optimaal comfort. Wanneer de pulsen worden gegenereerd, warmt de laserkop niet op en voelt men een rustgevend koel en verdovend effect op het behandelgebied. Daardoor wordt de epidermis (de buitenste huidlaag) nauwelijks belast. 

Contact ons!

Mochten je vragen nog niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op via het formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!