Acne behandeling met de Hyperpulse

 

Alleen maar voordelen!

U hebt alle informatie bekeken en elk tijdschriftartikel gelezen dat u maar kunt vinden, en nog steeds kunt u geen effectieve acne-behandeling vinden die werkt. Of misschien hebt u een oplossing gevonden, alleen om u te realiseren dat het na een tijdje niet meer werkte. 

De lijst met acne-vormen is lang, de lijst met behandelingen met medicijnen en cosmetica lijkt oneindig – helaas ook de bijwerkingen. Veel behandelingen falen vaak of zijn tijdelijk. 

Hyperpulse Benelux beschikt over de nieuwste technologieën en geavanceerde behandelingsoplossingen voor het op maat maken van een speciaal voor uw ontworpen acne-programma waarvan we weten dat u de resultaten zult waarderen en dat u het vertrouwen dat u verdient te hebben, zult terugkrijgen. 

Voordelen:

Gelijkmatige teint, een duidelijkere algehele teint.

Gesloten poriën.

Verminderen en elimineren van acne.

U krijgt een egale teint, vlekken zoals acne littekens,

   pigmentvlekken en andere roodheid worden minimaliseert

Een geleidelijk en natuurlijk verbeterde huidtoon.

   Hoe werkt het ?

   Door middelen van een test wordt de optimale behandelingsenergie bepaald. De behandeling is een snel en relatief pijnloos proces waarbij het handstuk van de laser over een dunne laag gel op uw huid glijdt. Roodheid van de huid tijdens de behandeling is normaal en wenselijk. 

   Het speciale licht van de Hyperpulse reageert met de porfyrine in de ontstoken talgklieren. Daar wordt, nadat het licht is vrijgegeven, een lokale verwarming gemaakt en worden er zuurstofradicalen gevormd die de bacteriën bestrijden. Dit heeft een positief effect op de ontsteking en leidt tot een kalmerende werking van de huid. De huid wordt zichtbaar schoon. De behandeling moet met regelmatige tussenpozen worden herhaald. 

   Veel gestelde vragen over de Hyperpulse voor Acne behandelingen

   Wat is acne?

   Acne is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door ontstoken of geïnfecteerde talgklieren, rode puistjes, een olieachtige huid en open poriën. Het wordt veroorzaakt door bacteriën op de huid, meestal op het gezicht, maar ook andere delen van het lichaam kunnen worden aangetast, zoals de nek, schouders, rug en decolleté. Hoewel het een veelvoorkomende huidaandoening is bij adolescenten, kunnen ook volwassenen, vooral vrouwen, er last van krijgen. Hormonen, genetica, stress en levensstijl zijn enkele van de factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van acne, en het is niet ongebruikelijk dat de symptomen zich pas later in het volwassen leven voordoen (meestal tussen de 20 en 40 jaar oud). Het stoppen met bepaalde medicijnen kan ook leiden tot een uitbarsting van acne, zoals het gebruik van de orale anticonceptiepil die acne bij volwassenen kan verergeren of veroorzaken.

   Hoe lang gaat het duren om de resultaten te krijgen die ik wil?

   Dit is een beetje moeilijk te bepalen omdat iedereen verschillende behoeften en verschillende problematische gebieden heeft. Sommige van onze klanten zagen binnen 4 weken na behandeling de gewenste resultaten. 

   Ik heb alles geprobeerd - Hoe kan deze behandeling helpen?

   Hoewel voorgeschreven medicijnen kunnen helpen om acne onder controle te houden en de zichtbare symptomen te onderdrukken, behandelen ze niet de onderliggende oorzaak van het probleem. Het gebruik van voorgeschreven medicijnen is vaak slechts een tijdelijke oplossing en kan ervoor zorgen dat de symptomen opnieuw en vaak in ergere mate terugkomen. Dit is waar Hyperpulse’s op maat gemaakte acne-programma’s van pas komen. Onze behandelingen richten zich niet alleen op de zichtbare esthetische symptomen, maar ook op de onderliggende oorzaak van acne. Dit betekent dat de kans groter is dat acne op de lange termijn wordt behandeld, in plaats van alleen een tijdelijke oplossing te bieden.

   Wat is de nazorg?

   Eerste 2 uur: Was het behandelde gebied alleen met koud of lauw water. Vermijd het gebruik van sterk geurende lotions, zeep en exfoliërende crèmes. Wees voorzichtig en vermijd overmatig schrobben. Als je make-up moet gebruiken, gebruik dan alleen minerale make-up. 

   Eerste 24 uur: Je huid kan nog steeds een beetje roze en gevoelig zijn. Vermijd het gebruik van AHA (Alpha Hydroxyl Acid) of vitamine A-producten, zwembaden en spa’s en overmatige transpiratie.  

   24 tot 48 uren: Blijf SPF 50+ zonnebrandcrème dagelijks toepassen om verdere zonbeschadiging en veroudering van uw huid door de zon te voorkomen.